WEDSTRIJDVERSLAG: KFC WERCHTER 3 - 0 SP KAMPENHOUT

Gepubliceerd op 8 februari 2022 om 21:23

Uw occasionele reporter is net als ‘onze jongens’ na de tegenvallende heenronde vol goede voornemens en knoopt daarom graag weer aan met een fijne traditie: het wekelijkse wedstrijdverslagje!

De opener van de terugronde tegen Kampenhout B, dat ons in september nog een flinke pandoering verkocht, begon alvast onder een ongunstig gesternte: T1 Kristof moest op de VALreep, na een flinke buiteling ten huize Van Craen, verstek geven. T2 Steven kreeg dus de eer om de ploeg te coachen en hopelijk naar de overwinning te loodsen.

Het begin was alvast veelbelovend, met enkele puik getrapte hoekschoppen van Lainé en na nog geen 5 minuten de openingstreffer van S. L’Enfant, die zich behendig door de bezoekende defensie wurmde en eenvoudig de keeper verschalkte. KFC W hield de druk hoog, met rond het kwartier nog een mogelijkheid voor Torreele, die er net niet in slaagde om de doelman te omspelen, en een kopbal en schot van opnieuw S. L’Enfant. De bezoekers konden daar weinig tegenoverstellen en waren voorlopig een schim van de ploeg die ons in de heenronde nog inblikte. Op het halfuur noteerden we een felle inspanning en prima assist van Dubois op Cauwelier, die zijn intikker net voor de lijn zag weggewerkt. Het was voor de gasten slechts uitstel van executie, want nog voor de pauze legden Nelissen, na een geweldige individuele actie, en Rymenams, na een fout op Cauwelier in de grote rechthoek, de match in een definitieve plooi. Met een geruststellende 3-0 voorsprong en onze beste eerste helft sinds lang trokken we dus naar de kleedkamer.

 

Ook na de koffie konden de bezoekers ons weinig tot niets in de weg leggen en gingen we zelf aanvankelijk door op ons elan. Rymenams kreeg al gauw de kans om vanop de stip zijn tweede treffer van de namiddag aan te tekenen, maar trapte deze keer helaas huizenhoog over. De onfortuinlijke Cauwelier kwam even later in een duel op zijn nek terecht en moest zich noodgedwongen laten vervangen. De wedstrijd golfde nu wat op en neer, zonder uitgesproken kansen en met veel overtredingen aan weerszijden. Uw reporter noteerde als voornaamste wapenfeiten nog een kopballetje van S. L’Enfant, weggehaald op de lijn, een schot van Cocquyt naast doel, een prima trap van de ingevallen I. Ceulemans, helaas gestuit door de keeper, en een kopbal van Rymenams op de lat kort voor affluiten.

Al bij al een hoopgevende prestatie en ruim verdiende zege, die ons in het klassement naar de achtste plek loodst en ons moed geeft voor het zware tweeluik dat er nu aankomt. Zaterdag wacht ons immers de verplaatsing naar het derde gerangschikte Kessel-Lo 2000 B, en de week nadien ontvangen we dan de ongenaakbare leider Kortenberg.

Om af te ronden, wensen we onze T1 Kristof natuurlijk een spoedig herstel toe en hopen hem snel terug te zien om er samen met T2 Steven een geslaagde terugronde van te maken! Met deze deugddoende overwinning hebben we die alvast uitstekend ingezet!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.