Mosseldagen op 11 en 12 november

Op zaterdag 11 november (16u-21u) en zondag 12 november (11u30-20u) kan je bij KFC Werchter weer komen genieten van onze heerlijke mosselen (natuur of in witte wijn) en ander lekkers zoals stoofvlees, vol-au-vent en tomaat-garnaal.

Lees meer »

Mosseldagen op 19 en 20 augustus

Op zaterdag 19 augustus (16u-21u) en zondag 20 augustus (11u30-20u) kan je bij KFC Werchter weer komen genieten van onze heerlijke mosselen (natuur of in witte wijn) en ander lekkers zoals stoofvlees, vol-au-vent en tomaat-garnaal.

Lees meer »

Wedstrijdverslag KFC Werchter 4 - 1 KFC Baal

De B-ploeg van Baal moest normaal een hapklare brok worden in de aanloop naar de kraker tegen RWL B van volgende zaterdag. De compact spelende bezoekers dwongen ons echter tot een wel zeer lange studieronde: uw reporter noteerde het eerste halfuur enkel een vrije trap van Verbiest over doel als noemenswaardige doelpoging van onze kant! Aangezien de gasten zich vooral tot verdedigen beperkten, kwam de 0-1 dan ook letterlijk en figuurlijk uit de lucht vallen: een voorzet vanop links verraste alles en iedereen, doelman Michiels incluis, waardoor De Ridder aan de tweede paal ongehinderd mocht binnenkoppen. Onze goalie moest even later zelfs een flinke save uit zijn mouw schudden om ons voor een 0-2 achterstand te behoeden. Toen Torreele een verre bal van Verbiest net iets beter beoordeelde dan de Baalse keeper, leek de 1-1 in de maak, maar een bezoekende verdediger was nog net op tijd teruggespurt om de bal voor de lijn weg te keren. Pal voor de rust was de gelijkmaker, zij het met enige hulp van de bezoekende doelman, dan toch een feit: een verraderlijke bal van Hanssens belandde via de dwarsligger op de rug van de keeper en zo in doel. Rusten geblazen dus en tijd om ons even te bezinnen over onze verdere aanpak in het tweede bedrijf.

Lees meer »