Regional Academy

De OHL Regional Academy is een samenwerking tussen OH Leuven en meer dan dertig regionale voetbalclubs in Vlaams-Brabant. OHL wil deze regioclubs ondersteunen bij het verbeteren van hun opleidingsniveau, coaches en spelers. Dat doen ze door vooral in te zetten op het delen van hun knowhow en door sterke inhoud aan te bieden.

 

Exclusieve evenementen

Voor de regioclubs en hun coaches organiseren ze bijvoorbeeld exclusieve seminaries. Hiervoor nodigen ze bekende gastsprekers van nationaal en internationaal niveau uit. Daarnaast kunnen regioclubs jaarlijks deelnemen aan drie praktische workshops mét een demosessie op het veld. Deze gaan specifiek over bepaalde trainingsthema’s voor jeugdploegen. Zowel onder, - midden, als bovenbouw komen aan bod. 

Ondersteuning TVJO’s

Met deze samenwerkingen wil OHL het beleidsniveau van de regioclubs ondersteunen. zo organiseren ze bijvoorbeeld TVJO-meetings (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding). Daarin helpen ze bij het opstellen of verbeteren van een jeugdopleidingsplan. Ook hun specifieke manier van trainen en spelen (OHL-DNA) delen ze met de regioclubs.

Uitnodiging wedstrijden OH Leuven

Alle regioclubs mogen per seizoen minstens één wedstrijd bijwonen van het eerste elftal. Zij kunnen de wedstrijd beleven in de gezellige Familietribune van het King Power at Den Dreef Stadion. Daarnaast krijgt de club met het meest aantal aanwezige spelers op de wedstrijd kans om met de spelers het veld op te gaan als Spelerswacht en Vlaggenwacht.