April 2024
Februari 2024
Januari 2024
November 2023

Mosseldagen op 11 en 12 november

Op zaterdag 11 november (16u-21u) en zondag 12 november (11u30-20u) kan je bij KFC Werchter weer komen genieten van onze heerlijke mosselen (natuur of in witte wijn) en ander lekkers zoals stoofvlees, vol-au-vent en tomaat-garnaal.

Lees meer »
Augustus 2023

Mosseldagen op 19 en 20 augustus

Op zaterdag 19 augustus (16u-21u) en zondag 20 augustus (11u30-20u) kan je bij KFC Werchter weer komen genieten van onze heerlijke mosselen (natuur of in witte wijn) en ander lekkers zoals stoofvlees, vol-au-vent en tomaat-garnaal.

Lees meer »
Februari 2023
Januari 2023
Oktober 2022

Wedstrijdverslag KFC Werchter 4 - 1 KFC Baal

De B-ploeg van Baal moest normaal een hapklare brok worden in de aanloop naar de kraker tegen RWL B van volgende zaterdag. De compact spelende bezoekers dwongen ons echter tot een wel zeer lange studieronde: uw reporter noteerde het eerste halfuur enkel een vrije trap van Verbiest over doel als noemenswaardige doelpoging van onze kant! Aangezien de gasten zich vooral tot verdedigen beperkten, kwam de 0-1 dan ook letterlijk en figuurlijk uit de lucht vallen: een voorzet vanop links verraste alles en iedereen, doelman Michiels incluis, waardoor De Ridder aan de tweede paal ongehinderd mocht binnenkoppen. Onze goalie moest even later zelfs een flinke save uit zijn mouw schudden om ons voor een 0-2 achterstand te behoeden. Toen Torreele een verre bal van Verbiest net iets beter beoordeelde dan de Baalse keeper, leek de 1-1 in de maak, maar een bezoekende verdediger was nog net op tijd teruggespurt om de bal voor de lijn weg te keren. Pal voor de rust was de gelijkmaker, zij het met enige hulp van de bezoekende doelman, dan toch een feit: een verraderlijke bal van Hanssens belandde via de dwarsligger op de rug van de keeper en zo in doel. Rusten geblazen dus en tijd om ons even te bezinnen over onze verdere aanpak in het tweede bedrijf.

Lees meer »

Wedstrijdverslag KFC Werchter 1 - 0 SK Plenke

Door het onverwachte puntenverlies van Wijgmaal B bood de derby tegen SK Plenke Werchter ons een uitgelezen kans om in de rangschikking al een ‘kloofje’ te slaan met onze dichtste achtervolgers. Vooraf waren we toch wat op onze hoede voor het grondig verjongde elftal van onze buren, dat zich voor het seizoen bij monde van hun nieuwe trainer enige ambities toedichtte en het tot dusver niet onaardig deed in de competitie. De Plenke-boys probeerden inderdaad met verzorgd voetbal de wedstrijd in handen te nemen, maar slaagden er vooralsnog niet in om doelman Michiels te bedreigen. Het was integendeel KFC W dat het eerste kwartier via Cauwelier en Torreele de beste kansen afdwong.  Na 17 minuten resulteerde dat in de verdiende 1-0: aanvoerder Cauwenberghs kopte een lange bal van Desiron haarfijn over de verbouwereerd toekijkende doelman. De gasten probeerden daarna schoorvoetend de bakens te verzetten, maar konden daar voor de pauze enkel een zwakke kopbal en een ongevaarlijke vrije trap over doel uit puren. Zelf kregen we nog voldoende mogelijkheden om de voorsprong uit te diepen, met onder meer schoten op doel van Casteels en Cauwenberghs, terwijl een poging van Cauwelier de juiste richting miste. Beide ploegen hadden intussen ook een resem overtredingen begaan, met drie gele kaarten tot gevolg, maar de strak leidende ref zorgde ervoor dat de wedstrijd nooit ontaardde.

Lees meer »
September 2022

Droevig KFC Werchter Nieuws

Bij deze melden wij u het overlijden van Christiaan Torreele Vader van Joery Torreele (speler 1ste ploeg), Jordy Torreele, Jody Torreele , Torreele Jason en Jessy Atila.Wij wensen hun veel sterkte in deze moeilijke periode!

Lees meer »

Wedstrijdverslag KFC Werchter 2 - 1 Deurne SK

Het nog puntenloze Deurne leek een hapklare brok in ons tot dusver foutloze parcours. Na ons alweer furieuze begin, met al meteen doelrijpe kansen voor achtereenvolgens Cauwelier en Torreele, waren het evenwel de bezoekers die in het openingskwartier de wet dicteerden, met een handvol mogelijkheden en 1 schot op de paal tot gevolg. Al lag die zwakke start ook grotendeels aan onszelf, met opvallend veel balverlies op het middenveld. Geleidelijk herstelden we echter het evenwicht. Met name Dubois kon zich op de linkerflank steeds vaker doorzetten en enkele puike voorzetten afleveren, die door onze aanvallers voorlopig onbenut werden gelaten. Na voorbereidend werk van Cauwelier vond kapitein Cauwenberghs de doelman op zijn weg, terwijl ook Nelissen een geslaagde dribbel voorbij de keeper niet kon afronden en Cauwelier een kopbal van de lijn gekeerd zag. Iets voorbij het halfuur kregen we dan toch loon naar werken, toen de vrijstaande Cauwenberghs een verre bal van Casteels ongehinderd mocht binnenkoppen. Een schot van diezelfde Cauwenberghs dat maar net oversuisde, was het laatste wapenfeit van een gezapige eerste helft, waarin we na een lastig begin een rustig overwicht tentoonspreidden, met een verdiende 1-0 voorsprong als resultaat.

Lees meer »

Wedstrijdverslag KFC Werchter 4 - 0 KO Begijnendijk

Na de klinkende zege tegen Schaffen op de openingsspeeldag gingen we thuis tegen de buren van KO Begijnendijk resoluut voor de 6 op 6. Trainer Van Craen koos logischerwijs voor dezelfde basiself, die de bezoekers meteen op de eigen helft terugdrongen. Ons veldoverwicht vertaalde zich al na 8 minuten in de openingstreffer, en wat voor één: aanwinst Pierre zag een weggewerkte voorzet buiten de grote rechthoek voor zijn rechtervoet belanden en joeg de bal onhoudbaar in de kruising. Na die schitterende goal gingen we gewoon door op ons elan: aanvoerder Cauwenberghs zag een uitgelezen kans op de paal stranden en er volgden nog een resem doelpogingen van diezelfde Cauwenberghs, Torreele en Cauwelier. Die laatste zag zijn werklust nog voor de pauze beloond met een sublieme knal in de winkelhaak, op assist van Nelissen, en zit daardoor al aan drie treffers na twee wedstrijden.  De flauwe gasten konden daar voor de rust, mede door onze uitstekend acterende defensie, vrijwel niets tegenoverstellen en Michiels amper in de verlegenheid brengen.

Lees meer »

KFC Werchter heeft voortaan 3 jeugdcoördinatoren

TVJO Rudy De Leenheer besliste onlangs om KFC Werchter te verlaten voor een nieuwe sportieve uitdaging elders. Onze club bleef echter niet bij de pakken zitten en stelde in zijn plaats 3 coördinatoren aan die elk een afdeling van onze jeugdwerking in goede banen zullen leiden:

Lees meer »
Augustus 2022