WEDSTRIJDVERSLAG: KFC WERCHTER 4-0 KV TREMELO B

Gepubliceerd op 10 september 2021 om 00:26

De verwachtingen voor de seizoensopener tegen Tremelo Bwaren hooggespannen! De resultaten van de oefen- en bekerwedstrijden tegen onder meer enkele sterke derdeprovincialers waren immers behoorlijk, en het spelsysteem van nieuwe trainer Kristof Van Craen was er op training stilaan ingeslepen.
Twee nieuwkomers maakten hun opwachting in de basiself: de van Baal overgekomen P. Desiron beheerste het middenveld en Haachtenaar P-J Cauwelier drukte al na 10 minuten zijn stempel, door eerst op aangeven van Lainé fraai de 1-0 binnen te trappen en niet veel later, na een kopbal van S. L’Enfant tegen de lat, attent de score te verdubbelen. De bezoekers konden daar de hele eerste helft nauwelijks iets tegenoverstellen en lagen na een halfuur helemaal tegen de touwen toen Dubois, na een knappe doorsteekpass van alweer Cauwelier, de 3-0 aantekende. Van het eerste bedrijf onthouden we verder nog schoten over doel van de alomtegenwoordige Cauwelier en van Lainé, op voorzet van Cocquyt, en een zeldzame strafschopmisser van Rymenams, na fout op L’Enfant.

De tweede helft bood helaas, mede door de zomers aanvoelende temperaturen, veel minder spektakel en het was zowaar Tremelo dat nu af en toe de neus aan het venster stak en zelfs enkele doelrijpe kansen versierde. Het was dan ook wachten tot zo’n vijf minuten voor tijd, toen de ingevallen Bosmans fraai Lainé vrijspeelde, die de Tremelosegoalie kansloos liet.
De 4-0 eindscore stond meteen op het bord. Reden genoeg dus voor een feestje achteraf, hoewel Tremelo B bezwaarlijk een waardemeter kon worden genoemd voor de rest van het seizoen. Met Veltem B wacht ons nu zaterdag waarschijnlijk al een tegenstander van een ander kaliber, ook al gingen de groen-witten in hun openingswedstrijd zwaar onderuit op het veld van SC Keerbergen. Een nieuwe overwinning van onze kant moet echter het streefdoel zijn als we onze hoge ambities dit seizoen van meet af aan willen waarmaken

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.