Wedstrijdverslag: KFC Werchter 3 - 0 Gr. Vossem B

Gepubliceerd op 10 september 2019 om 07:48

In onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen het onbekende Vossem B voltrok zich hetzelfde scenario als in de opener op Tremelo B: ons veldoverwicht vertaalde zich vooral voor de pauze in een karrenvracht aan kansen, die echter ofwel onbenut werden gelaten, ofwel verijdeld door de uitstekende bezoekende doelman. Vooral D. Vanderbecken en J. Torreele glipten keer op keer door de buitenspelval, maar faalden aanvankelijk bij de afwerking. Pas rond het halfuur brak laatstgenoemde de ban. De gasten konden daar voor de koffie enkel een kopbal op de lat tegenoverstellen.

 

Na de pauze kwamen de Greunsjotters iets meer opzetten, maar doelman Rottier beleefde al bij al een rustige namiddag. Het was integendeel KFC W dat nog meerdere mogelijkheden onbenut liet, vooraleer aanvoerder Rymenams zo’n kwartier voor affluiten de score vanop de stip kon verdubbelen. De aalvlugge D. Vanderbecken mocht in de slotfase voor de zoveelste maal op de doelman afstormen en prikte beheerst de 3-0 tegen de touwen.

Al bij al een solide prestatie en dus een meer dan verdiende zege voor KFC W, dat volgende zondag met een fraaie 6 op 6 naar de buren van SK Plenke kan trekken! Supporters op post!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.