Jeugdactiviteiten

OHL Regional academy

De OHL Regional Academy is een samenwerking tussen OH Leuven en meer dan dertig regionale voetbalclubs in Vlaams-Brabant. OHL wil deze regioclubs ondersteunen bij het verbeteren van hun opleidingsniveau, coaches en spelers. Dat doen ze door vooral in te zetten op het delen van hun knowhow en door sterke inhoud aan te bieden.

Lees meer »

Westel Circle - KVC Westerlo

Westel Circle is het samenwerkingsproject van KVC Westerlo omliggende clubs waaronder KFC Werchter. Onze club heeft de voorbije jaar hieraan deel genomen. Voor de club een leuke samenwerkingsverband om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren, en voor onze jeugd een unieke en kans om jaarlijks op te lopen tijdens een competitiewedstrijd

Lees meer »

Oplopen met eerste ploeg

Jaarlijks organiseren we voor onze jeugdploegen de mogelijkheid om mee op te lopen voor een of meerdere thuis/uit wedstrijden van de eerste ploeg.  Voor de jonge gasten een leuke ervaring.. Voor de match tegen KSC Keerbergen mochten de U7-boys van onze verdediger Jochem Casteels opdraven. Bij de thuisploeg KSC Keerbergen liep ook hun U6/U7 ploeg mee. 

Lees meer »