Shop in je KOT ! via Trooper en steun KFC Werchter

Gepubliceerd op 30 maart 2020 om 09:58

Beste leden,

 

Het voorjaar is traditioneel een heel belangrijke periode voor KFC Werchter. Om de continuïteit van onze werking te garanderen zijn extra inkomsten hard nodig. 

 

Door de coronacrisis hebben we sommige van onze plannen jammer genoeg – maar begrijpelijk natuurlijk – moeten annuleren. Jammer, omdat het keitoffe momenten zijn waarop we heel wat volk samenbrengen, maar ook omdat het een dikke streep door onze rekening is. Eentje die we de rest van het jaar, en misschien wel langer, zullen voelen.

 

Meer dan ook hebben we daarom steun nodig om ervoor te zorgen dat we na deze coronatijd onze werking opnieuw kunnen opnemen. Hoe kan jij ons helpen, vraag je je nu waarschijnlijk af? Wel, maandagmiddag werd aangekondigd dat heel wat bedrijven een bepaald percentage van het bedrag dat bij een online-aankoop via Trooper bij hen besteed wordt, aan de vereniging van de shopper naar keuze gedoneerd zal worden. (Meer info daarover vind je hier terug: (link even naar het artikel op blog.trooper.be)). Daarom roepen wij iedereen die een online aankoop plant op om dat via www.trooper.be./kfcw te doen. Zo krijgen wij een percentje van alle aankoopbedragen én kost het de persoon die een aankoop doet geen cent meer. Net omdat we nu met z’n allen meer online kopen, is dat geld dat wij dus heel erg goed kunnen gebruiken.

 

Alvast bedankt.

 

Vriendelijke groeten,

Het bestuur.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.